Mobilbox Новини

Jim Beam Мотел
Jim Beam Motel
Лятото е сезонът на фестивалите. С използването на контейнерите на Мобилбокс, са били построявани сгради с уникален дизайн и външен. Така клиентите ни са постигали своите идеи за визия и търговски цели.
Трафопост
Трансформаторна станция в контейнер
Изграден от свързването на два контейнера с индивидуални размери, термо -изолираното съоръжение е създадено с цел да се постави трафопост.
План на парк
PARK Party Center се изгражда от контейнери доставени от Mobilbox
“Най- големият парти парк център в Будапеща е изграден от контейнери на Мобилбокс.”
Екипът в Аржентина
Експанзия в Южна Америка
Нов офис на Мобилбокс е отворен близо до Буенос Айрес.
Разширение на индустриален парк
Разширение на сграда в индустриален парк Felsőzsolca
Поради нарастване на числеността, съществуващите офиси и съблекални се оказаха недостатъчни и малки. След добавяне на второ ниво в сградата , проблема е решен.
Цветарски магазин - интериор
Цветарница в контейнер

Има много потребителски стоки, където ключа е да бъдем близо до клиентите. Контейнерите Мобилбокс са в състояние да изпълнят това изискване. Един отличен пример за това е цветарница в контейнер

Технически контейнер
Спринклерна контролна зала в контейнер
Технологичен контейнер с уникален дизайн за инсталиране на инжинерна и контролна зала на спринклерна инсталация в сграда.
Училище
Училище от контейнери в Haiti
В края на миналата година, сградата на училище с две класни стаи бе открита близо до Порт-о-Пренс (Хаити) при предоставянето на помощ в страната пострадала от земетресение.
Детска градина от контейнери
Нова детска градина от контейнери в Szentendre
Втора детска градина от контейнери на Мобилбокс беше открита в Szentendre. Новата секция на сградата беше добавена като разширение на съществуващата сграда с конвенционална структура
Детска градина от контейнери
Детска градина от контейнери в Csömör
Разширение на съществуващата детска градина с ново крило, изработено от контейнерни модули е открито в Csömör. На церемонията по откриването присъстваха г-жа Schmitt Pálné, Katalin Makray